H.S.V. De Ruischvoorn Dongen
Wedstrijd commissie

De wedstrijd commissie regelt het verloop van de wedstrijden.


Pieter Koedijk

Pieter is de man met de meeste hobby's. In de winter mag hij graag schaatsen en er met de mountainbike op uit gaan. In de zomer is hij nog drukker. Dan trekt hij regelmatig de skeelers aan, gaat een paar keer in de week zo'n 80 100 km op de racefiets weg en maakt ook nog tijd om regelmatig te gaan vissen. Het is maar goed dat hij met pensioen is, want voor werken heeft hij geen tijd meer.


Jos Emmen

De oudste van het stel, nog steeds actief in de wedstrijd commissie. Trekt er toch altijd wel een paar keer per week op uit met zijn boot, waarmee hij zich in de Biesbosch  geweldig vermaakt.


Ron Vermeulen

Bij Ron is zijn hobby een verslaving geworden. Hij vist iedere week wel 2 wedstrijden en gaat ook nog eens een aantal keer vrij vissen. Ook doet hij mee aan landelijke en internationale wedstrijden, onlangs werd hij nog 2e in een vierdaagse wedstrijd in Duitsland. Altijd een actieve rol bij de wedstrijd commissie. Zijn naam is niet onbekend in de Nederlandse wedstrijd visserij.


Wim de Vos

Wim is een man die gegroeid is in de vereniging, begonnen met vissen, voorzichtig mee gaan lopen met de wedstrijd commissie en nu een vaste kracht aan de waterkant met nummers uitzetten voor de wedstrijd en wegen na de wedstrijd. Alsof dat nog niet genoeg is, verzorgd hij ook de wedstrijd uitslagen en zet jaarlijks de wedstrijden voor het nieuwe jaar weer op papier. Inmiddels een onmisbare kracht geworden in de vereniging.


Jan Vereggen

Jan was onze tweede man bij de jeugd. Omdat wij als vereniging de jeugd op een laag pitje hebben gezet, is er voor hem wat meer tijd voor andere dingen. Toch heeft Jan in de vereniging gekozen om te helpen waar het nodig is. Zelf vist hij graag de wedstrijden van de vereniging mee.


Barry Stulock

Met Barry heeft de vereniging een belangrijke troef in handen. Barry is altijd aanwezig en helpt de wedstrijd commissie overal waar nodig. Hij verzorgd de aankondigings borden aan het water een dag van te voren, een zelfstandige van de bovenste plank.

H.S.V. De Ruischvoorn Dongen 2014 - Design by S. Celik